Задоволството се гледа од неговата насмевка

Моментот кога Пеп Гвардиола дозна дека е укината казната на Сити (ФОТО)

Пеп Гвардиола заедно со својот стручен штаб чекаа соопштение за одлуката на Судот за спортска арбитража, изразот на неговото лице го покажува задоволството од пресудата. 

Финансискиот фер плеј очигледно важи само за помалите клубови. Оние кои имаат пари поминуваат лесно. Таков е примерот со Манчестер Сити откако Судот за спортска арбитража во Лозана им ја укина забраната за настап во Лигата на шампионите.
 
Пеп Гвардиола со селфи го одбележа моментот на дознавање на позитивната одлука за нив.

За преродба требаат само три чекора: промена на изборниот модел, укинување на мега и квази државниот апарат заедно со сите паразити во него и економски план за ревитализација на земјата.

повеќе

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе