Признание за македонскиот напаѓач

Миовски е во тимот на колото во Шкотска (ФОТО)

Македонскиот репрезентативец, Бојан Миовски се најде во најдобриот тим на колото во шкотската Премиерлига.

Бојан Миовски постигна два гола за Абердин во победата од 4-1 над Сент Мирен. 
 
Македонецот собра оценка од 8,39 од тој натпревар и се најде во тимот на колото во шкотската лига.
 

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе