Швеѓанецот останува на Сан Сиро

Милан и Ибрахимовиќ постигнале согласност за нов договор

Информациите од Италија велат дека Милан и Златан Ибрахимовиќ постигнале договор за следната сезона. 

„Тутомеркатовеб“ информира дека по преговорите кои траеле неколку недели, Ибрахимовиќ се договорил со Милан.
 
Останува да се финализираат уште неколку детали пред договорот да биде потпишан и објавен јавно. Тоа се детали поврзани со бонуси за индивидуални и тимски цели.
 
Се верува дека платата на Ибрахимовиќ со новиот договор останува иста, седум милиони евра по сезона.

На 2 Август 2021 година ќе се одбележат два значајни настана од историјата на македонскиот народ.

повеќе

Албанскaта политичка и научна јавност имаат објективен пристап и разбирање дека прашањата што се на масата за разговори со Бугарија не се воопшто лесни за решавање.

повеќе

Половични регионални форми на соработка и здружување се опасни за Македонија.

повеќе