Се наполни цел стадион за да го поздрави Бразилецот

Марсело доби неверојатен пречек во Олимпијакос (ВИДЕО)

Марсело е нов фудбалер на Олимпијакос, а навивачите на грчкиот тим му приредија пречек за паметење. 

Го наполнија цел стадион и со скандирања и факели ја пречекаа својата нова ѕвезда. Погледнете како беше на стадионот на Олимпијакос:

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе