Манчестер јунајтед

Манчестер јунајтед потврди, Ралф Рангник е нивниот нов тренер

Манчестер јунајтед потврди дека го назначува Ралф Рангник за привремен тренер до крајот на сезоната.

Тоа што беше најавено од медиумите, сега е и официјално, Манчестер јунајтед го потврди Ралф Рангник за нов тренер.
 
„Манчестер јунајтед со задоволство може да соопшти дека го назначува Ралф Рангник за привремен тренер до крајот на сезоната“, стои во соопштението на клубот.
 
Манчестер јунајтед потврди и дека по крајот на сезоната, Рангник ќе остане во клубот во улога на консултант во наредните две години.
 
Рангник треба да ја добие работната дозвола и да може официјално да почне да го води клубот, но тоа е само последната формалност. А додека се случи тоа, Мајкл Керик ќе продолжи да го води тимот.
 

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе