ФИФА ранг листа

Македонија скокна за три места на најновата ФИФА ранг листа

Македонската фудбалска репрезентација напредуваше за три позиции на последната ФИФА ранг листа, сега сме на 68. место.

Победата над Летонија и ремито на гостувањето кај Словенија ни донесоа напредок на најновата ФИФА ранг листа.
 
Сега сме на 68. позиција, што е подобро за три места во однос на претходниот месец.
 
Белгија останува на првата позиција, а меѓу најдобрите десет се и Франција, Бразил, Англија, Хрватска, Португалија, Швајцарија, Шпанија и Данска.
 

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе