ФИФА ранг листа

Македонија од 65. позиција на ФИФА ранг листата ја почнува 2021 година

На првата ФИФА ранг листа во 2021 година, македонската фудбалска репрезентација остана на 65. место. 

Со оглед на тоа што во изминатите два месеци немаше репрезентативни натпревари, ФИФА ранг листата не претрпе големи промени.
 
Нашата репрезентација остана на 65. место на листата со 1.362 бодови. 
 
Нема промени ниту во топ десет листата, Белгија и понатаму е прва, а по неа се Франција, Бразил, Англија, Португалија, Шпанија, Аргентина, Уругвај, Мексико и Италија.
 

Паузата во борбата против коронавирусот, бизнисот ја користи за свое преструктуирање и за непосредни контакти со компаниите кои беа запоставени во изминатиот период.

повеќе

Страшно е да се помисли дека постојат луѓе што со години се распрашуваат, го истражуваат, и го следат животот на граѓаните преку социјалните мрежи и интернетот.

повеќе

Во Македонија моментално има стотици активни стечајни постапки, некои од нив се водат повеќе од 10, па дури 20 години.

повеќе