ЕВРО 2020

Маестрално! Шик постигна гол од центар! (ВИДЕО)

Напаѓачот на Чешка, Патрик Шик постигна неверојатен гол, погоди буквално од центар за водство на неговата репрезентација против Шкотска од 2-0. 

Погледнете го овој супер гол на Шик:

Време е да се фокусираме врз суштинските проблеми. Време е да создадеме вистински ’општествен договор‘ за владеење на правото и на човековите права како главни столбови на европските вредности

повеќе

Стратешко партнерство на македонската влада со Зока енерџи солушнс, компанија регистрирана за обработка и отстранување на опасен отпад, не е правилен начин за решавање на проблемот во мала држава како Македонија.

повеќе

Цивилизацијата би можела да се дефинира како глутница која има рационална потреба да ги легитимира и образложи своите колежи, грабежи и узурпации.

повеќе