Селекторот Далиќ го сподели видеото на социјалните мрежи

Лудница во хотелот по победата: „Ватрените“ се качија на маса и запеаа со Младен Грдовиќ (ВИДЕО)

Хрватска вчера испиша историја откако се пласираше во финалето на Светското првенство а фудбалерите и селекторот Златко Далиќ знаеа како да се израдуваат на големиот успех

Популарните „Ватрени“ со голем пресврт против Англија закажаа пресметка со Франција и битка за златото. Фудбалерите на Хрватска и Златко Далиќ знаеа како да се израдуваат на историскиот успех, а лудата прослава колминираше во хотелот каде ги чекаше Младен Грдовиќ, кој специјално допатува во Москва поради нив. 

Најпрво тој се качи на маса, а потоа му се придружија и неговите задрани Субашиќ и Врсаљко.

Земјите од Западен Балкан се соочуваат со нов безбедносен предизвик: дерадикализација и реинтеграција на повратниците.

повеќе

Граѓаните сѐ повеќе ја согледуваат неопходноста од непартиска форма на самоорганизирање.

повеќе

Придобивките од дрвјата за урбаниот екосистем и квалитет на воздухот можат да се зголемат со систематско планирање на зелениот простор. Дизајнирањето на зелените простори во градовите треба да ја опфати и функцијата за чистење на воздухот.

повеќе