Не беше вака по крајот на првото полувреме

Лорис и Сон брзо се смирија, срдечна прегратка по мечот (ВИДЕО)

Хуго Лорис и Сон ги надминаа недоразбирањата кои ги имаа по крајот на првото полувреме, по мечот се прегрнаа. 

По крајот на првото полувреме капитенот Лорис и Сон влегоа во дуел кој од вербален ќе прераснеше и во физичка пресметка доколку не реагираа нивните соиграчи.
 
Но на одморот во соблекувалната можеби и со помош на Мурињо страстите се смириле, па по мечот двајцата завршија во срдечна прегратка.

Западен Балкан оди во насока на целосна контрола на државните институции во служба на политичките елити. Не е чудо што граѓаните имаат ниска доверба во овие институции.

повеќе

Граѓаните се преморени од бескрајните, приказни на предавници и патриоти, тирански платформи, договори со Грција, Бугарија, рекети, пописи, тендери,

повеќе

Критичкото малцинство, на 2020 година не гледа само како на година која ја донесе вирусната пандемија, туку и како на година која донесе и еден друг вид на пандемија, онаа на КОВИД-авторитаризмот.

повеќе