Спортскиот директор на ПСЖ завзема цврст став

Леонардо ги предупредува Мбапе и Нејмар: Нема да ве молиме да останете!

Спортскиот директор на ПСЖ, Леонардо проговори за иднината на Килијан Мбапе и Нејмар, се надева дека двајцата ќе стават потпис но додава дека нема да ги молат.

Килијан Мбапе и Нејмар се под договор до 2022 година, подолго време се водат преговори за продолжување на соработката, но тие тапкаат во место. 

„Се надевам дека ќе ги убедиме да останат, дека ПСЖ е добро место за топ и амбициозни фудбалери. Треба да најдеме прав баланс помеѓу нивните желби и барања и нашите очекувања и финансиска моќ. Нема да ги молиме, ако навистина сакаат да останат, ќе останат!“ - вели спортскиот директор Леонардо. 

„Постојано сме во контакт, мислам дека ќе пронајдеме согласност“.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе