„Светците“ внимателно ја следат ситуацијата

Леонардо ги потврди амбициите на ПСЖ: Играч како Меси секогаш ќе биде на нашиот список, резервиравме столче...

Спортскиот директор на ПСЖ, Леонардо вели дека тие се еден од клубовите кои внимателно ја следат ситуацијата на Лео Меси и се подготвени да го ангажираат Аргентинецот.

Лео Меси ги одработува последните месеци од договорот со Барселона, уште сега може да потпише за друг клуб, но најави дека ќе одлучи за сопствената иднина дури по крајот на сезоната.

Клубовите кои можат да го ангажираат се бројат на прсти, и еден од нив е ПСЖ.

„Големи играчи како Лео Меси секогаш ќе бидат на листата со желби на ПСЖ. Но ова не е моментот кога треба да говориме на оваа тема. Секако седиме на маса со клубовите кои ја следат ситуацијата, или подобро кажано, имаме резервирано столче во случај... Четири месеци во фудбалот се вечност, особено во вакви времиња“ - вели спортскиот директор на ПСЖ, Леонардo.

Опседнатоста со лесна и брза заработувачка, завидливоста и љубомората кон побогатите, невидената мрзливост комбинирана со желбата за убав и прилично ситуиран живот, од Македонците создаде зомбизирани суштества кои лутаат низ времето и просторот, без патоказ и без изграден вредносен ориентир по кој ќе се водат низ животот.

повеќе

Иако новогодишните честитки во јануари оваа година, беа најчесто за здравје и со желба за „старото нормално“, првите три месеци од 2021 година не навестуваат крупни промени околу тоа кој ќе биде повторно најизговорениот збор и во периодот кој претстои. 

повеќе

Програмата за вакцинација во Бугарија може исклучиво да се окарактеризира како фијаско. 

повеќе