Проблемите на Пирло се зголемуваат

Ковид-19 ја нападна одбраната на Јуве, позитивен е и Де Лихт

Јувентус информира за нов позитивен случај на ковид-19 во тимот, се работи за дефанзивецот Матијс де Лихт. 

По Алекс Сандро и Хуан Квадрадо, уште еден играч од дефанзивата на Јувентус има коронавирус, Матијс де Лихт.
 
„Јувентус сака да информира дека од последното тестирање, позитивен е Матијс де Лихт. Тој веќе е во изолација“, соопшти клубот.

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе