Јувентус

Јувентус стравува дека Барса може да му го украде Де Лихт!

Јувентус има одличен преоден рок, но купувањето на Де Лихт од Ајакс не оди според планот.

Јувентус сакаше оваа недела да го објави трансферот на Матијс Де Лихт, но договорот помеѓу двата клуба се искомплицира.
 
Ајакс побара повеќе пари отколку што Јувентус мислеше дека е доволно, па сега тие стравуваат дека Барселона можеби има влијание на повисоката цена.
 
Јувентус и Де Лихт постигнаа договор, и Ајакс беше подготвен да прифати понуда од италијанскиот шампион, но таа да не биде помала од 75 милиони евра.
 
Јувентус понудил 50 милиони евра плус 20 милиони во бонуси, но Ајакс го одбил ваквиот предлог бидејќи има подобри понуди од Барселона и ПСЖ. 
 
Доколку Јувентус во краток рок не ја плати сумата од 75 милиони евра која ја бара Ајакс, Де Лихт може да заврши на друго место.

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе