Црно-белите ленти со нов дизајн

Јувентус го презентираше новиот дрес, враќање на традицијата (ФОТО)

Јувентус го промовираше дресот со кој ќе игра наредната сезона, италијанскиот шампион се враќа на традицијата. 

Јувентус се враќа на традицијата, новиот дрес ќе ги има црните вертикални ленти, но тие ќе биде во нова, модерна форма.
 
„Традицијата е претставена со враќањето на црно-белите ленти, кои овој пат се во нова и модерна форма“, стои во дел од соопштението на Јувентус.

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе

ДУИ, која по конфликтот го вееше албанското црвено - црно знаме, потоа синото, на следните избори ќе го вее зеленото.

повеќе

Што правите министерке, кога ќе посетите еден приватен или државен иниверзитет за да видите што навистина се случува.

повеќе