Црно-белите ленти со нов дизајн

Јувентус го презентираше новиот дрес, враќање на традицијата (ФОТО)

Јувентус го промовираше дресот со кој ќе игра наредната сезона, италијанскиот шампион се враќа на традицијата. 

Јувентус се враќа на традицијата, новиот дрес ќе ги има црните вертикални ленти, но тие ќе биде во нова, модерна форма.
 
„Традицијата е претставена со враќањето на црно-белите ленти, кои овој пат се во нова и модерна форма“, стои во дел од соопштението на Јувентус.

За преродба требаат само три чекора: промена на изборниот модел, укинување на мега и квази државниот апарат заедно со сите паразити во него и економски план за ревитализација на земјата.

повеќе

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе