ЕВРО 2020

Ја отвори кока-колата како секој ден да отвора пиво пред кооперација (ВИДЕО)

Рускиот селектор Станислав Черчесов е хит на социјалните мрежи со начинот на кој го отвори шишето кока-кола. 

Како одговор на она што го направи Роналдо кога ги тргна шишињата кока-кола, селекторот на Русија, Станислав Черчесов, се напи од пијалакот.
 
Шишињата кока-кола се само за промоција, па стојат затворени пред играчите и тренерите на прес-конференциите. Но Черчесов знае како се отвораат шишиња кога нема отворач, тој тоа го направи како 1.000 шишиња претходно да отворил на тој начин, полн со самодоверба, без дилеми дали ќе му успее. Го отвори и се напи кока-кола.

Стратешко партнерство на македонската влада со Зока енерџи солушнс, компанија регистрирана за обработка и отстранување на опасен отпад, не е правилен начин за решавање на проблемот во мала држава како Македонија.

повеќе

Цивилизацијата би можела да се дефинира како глутница која има рационална потреба да ги легитимира и образложи своите колежи, грабежи и узурпации.

повеќе

„Сакајќи ја Америка и должејќи ѝ ја првата верност нејзе, ние ќе бидеме безвредни синови и ќерки на Америка ако немаме љубов во нашите срца за почвата што нè хранеше во нашето детство, за јазикот што го зборуваме и што го немаме заборавено...“

повеќе