Интер сепак нема да го менува името

Според „Ла Република“, официјалното име на Интер нема да биде променето, тоа и натаму ќе биде „Интернационале Милано“, а „Интер Милано“ ќе се користи само при промоција на новиот грб. 

„Газета дело Спорт“ и „Кориере дело Спорт“ утринав излегоа со вест дека Интер ќе го промени официјалното име, па намсто Интернационале Милано, ќе биде Интер Милано.
 
Сепак според „Ла Република“, нема да има промена на името, тоа и понатаму ќе остане Интернационале Милано.
 
Ниту кинеските сопственици, ниту раководството немаат намера да го менуваат историското име на клубот.
 
За март е планирана промена на грбот на клубот и маркетинг кампања на која ќе оди името „Интер Милано“, па веројатно и тука настанала забуната на дел од италијанските медиуми.

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе