Интер

Интер му даде висока плата на Ериксен и си направи проблем

Интер не може да најде купувач за Кристијан Ериксен или клуб каде што ќе биде позајмен, никој не го сака бидејќи не можат да му го понудат тоа што го има во италијанскиот клуб.

Интер сака да го продаде или да го позајми Кристијан Ериксен на некој, но за позајмициа бара клубот во кој ќе оди целосно да му ја дава платата.

Последен кој се откажува е Лестер, тие беа заинтересирани за Ериксен, но платата е проблемот поради кој нема да го ангажириаат.

Ериксен во Интер заработува трипати повеќе од најплатениот фудбалер на Лестер, па клубот нема да дозволи нарушување на хиерархијата на плати за само да го ангажира Данецот.

Тој се поврзуваше и со враќање во Тотнем, но ниту тие немаат намера да му ги понудат примањата кои ги има во Интер.

Две третини од преодниот рок поминаа, Интер нема уште многу време за да се ослободи од Ериксен.

Можеби ни треба регистар на погрешни перцепции на граѓаните за криминалот и корупцијата во државата.

повеќе

Младите бараат подобар живот надвор од државата, бидејќи доаѓаат до заклучок дека приватните компании и странските организации им пружаат поголема поддршка и повеќе ги вреднуваат отколку сопствената држава.

повеќе

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе