Најдобриот македонски фудбалер полни 39 години

Интер и Серија А му го честитаа роденденот на Горан Пандев (ВИДЕО)

Најдобриот македонски фудбалер на сите времиња, Горан Пандев денеска го слави 39. роденден.

Интер со видео на социјалните мрежи потсети на дел од головите на Горан Пандев, а главен простор му даде на оној незаборавен, од слободен удар против Милан. Честитка стигна и од Серија А.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lega Serie A (@seriea)

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе