Мечот беше 20 минути во прекин

Инцидент во Тетово: Балистите влегоа на стадионот да ја прослават титулата на Шкендија! (ВИДЕО)

И покрај забраната за присуство на публика, во текот на второто полувреме навивачите на Шкендија влегоа на својата трибина за да ја прослават победата на својот тим. 

Присуството на публика е забрането, но и покрај тоа навивачите на Шкендија, популарните „балисти“, влегоа на стадионот во Тетово за да ја прослават титулата на Шкендија.
 
Натпреварот меѓу Шкендија и Шкупи 20 минути беше во прекин. Фудбалерите на тетовскиот тим ги молеа навивачите да го напуштат стадионот за натпреварот да продолжи.

Законот за високо образование јасно и прецизно ја пропишува постапката за избор во наставно-научни и соработнички звања на високообразовните институции во нашата држава-Македонија.

повеќе

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе

ДУИ, која по конфликтот го вееше албанското црвено - црно знаме, потоа синото, на следните избори ќе го вее зеленото.

повеќе