Илиев заминува од Арсенал, нема да потпише нов договор

Македонскиот голман, Дејан Илиев го завршува престојот во Арсенал чиј член беше цели девет години.

26-годишниот голман не доби вистинска шанса од Арсенал, бранеше за младинските тимови и беше праќан на позајмици.

Соработката меѓу Илиев и Арсенал завршува, клубот решил да не му понуди нов договор.

Засега не е познато кој ќе биде идниот клуб на Илиев, дали ќе остане во Англија или ќе се пресели во клуб од друга земја.

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе