Илиев заминува од Арсенал, нема да потпише нов договор

Македонскиот голман, Дејан Илиев го завршува престојот во Арсенал чиј член беше цели девет години.

26-годишниот голман не доби вистинска шанса од Арсенал, бранеше за младинските тимови и беше праќан на позајмици.

Соработката меѓу Илиев и Арсенал завршува, клубот решил да не му понуди нов договор.

Засега не е познато кој ќе биде идниот клуб на Илиев, дали ќе остане во Англија или ќе се пресели во клуб од друга земја.

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе

Нема простор за двоумење и губење време, затоа Македонија и Бугарија треба да соработуваат што е можно поскоро за да најдат јасен јазик за разбирање, во процес кој би бил следен од ЕУ, Вашингтон и ОН.

повеќе

Наместо да ги повлечат тужбите против воените инвалиди и членовите на семејствата на загинатите припадници на безбедносните сили, МВР отиде дотаму што поднесе тужби дури и против членовите на семејствата на загинатите полицајци со законска камата да ја вратат земената оштета.

повеќе