Милан

Ибрахимовиќ не се враќа во Милан, останува во Лос Анџелес

Златан Ибрахимовиќ нема да се врати во Милан, неговата фамилија преферира да остане во САД и тој ќе ја продолжи кариерата во ЛА Галакси.

Ибра силно се поврзуваше со враќање во Милан, информациите од Италија дури велеа дека тој постигнал шестмесечен договор со клубот.
 
Но, последно е дека тој нема да се врати во Европа, ќе ја продолжи кариерата во Лос Анџелес Галакси.
 
Неговата фамилија преферира да останат во Лос Анџелес и Ибрахимовиќ ќе го направи тоа.
 
Се очекува Рмаин Алесандрини и Џовани Дос Сантос да си заминат од Лос Анџелес со што ќе се отвори можност Ибрахимовиќ да биде еден од тројцата играчи кои ќе можат да добијат високи примања.
 
Ибра сега има плата од 1,5 милиони долари по сезона за разлика од Дос Сантос кој заработува 6 милиони долари годишно.

Со потпишувањето на Преспанскиот договор се чинеше дека се отстрани единствената пречка за македонската интеграција во ЕУ и НАТО.

повеќе

Демонизирањето на Исламот и неговото постојано поврзување со тероризмот е загрижувачка појава во светот, а и на Балканот.

повеќе

Последните искричења во меѓународниот поредок ја прават нејасна агендата за евроатлантски интеграции на регионот која претставува неопходен услов за долгорочна стабилност на Западен Балкан.

повеќе