Со објава на социјалните мрежи

Ибрахимовиќ го откри новиот клуб и ги изненади сите (ВИДЕО)

Златан Ибрахимовиќ на социјалните мрежи веројатно го откри неговиот нов клуб. 

Златан Ибрахимовиќ на социјалните мрежи објави дрес од шведскиот клуб Хамарби, тоа веројатно значи дека се враќа во татковината каде што ќе ја заврши кариерата.
 
Сите очекуваа дека Ибра ќе се врати во Серија А каде се поврзуваше со неколку клубови, Милан, Наполи, Болоња... па големо изненадување е Хамарби.
 

Тоа што е многу поважно е дека се работи за ПРЕТХОДНА проверка, а не за post festum ветинг.

повеќе

Како што расте бројот на оние кои објавуваат непроверени, лажни и злонамерни информации, така се зголемува и бројот на медиуми кои работат со проверка на факти и се борат за вистината во јавниот простор преку одговорно истражување.

повеќе

Единствена работа за која ние граѓаните не плаќаме данок, е воздухот кој го дишеме.

повеќе