Проблематични сцени пред почетокот на финалето

Хаос пред Вембли, англиски фанови се обидоа да влезат на стадионот без билети (ВИДЕО)

Обезбедувањето на Вембли има полни раце работа, навивачи без билети се обидуваа да влезат на мечот меѓу Англија и Италија. 

Се чини дека организаторите ја потценија желбата на фановите по секоја цена да стигнат на трибините. Дел од англиските навивачи кои немаа билети се обидоа да влезат на стадионот на насилен начин.

Министерството за финансии во изминатиот период активно работеше на реформа за унапредување на фискалната децентрализација, која нуди сериозно системско решение за стабилни финансии на општините кои ќе значат одговорни општини и испорака на квалитетни и ефикасни услуги за граѓаните. 

повеќе

Либералната империјалистичка доктрина на Америка е одговорна за ужасниот масакр во места како Виетнам, Ирак и Централна Америка. Но Америка, исто така, произведе либерална антиимперијалистичка доктрина што останува затскриена во една ТВ-серија што ја восхитува американската публика уште од 1966 година.

повеќе

Граѓани, бегалци, мигранти, веќе не ни е важно – се чини дека никој не гледа светла иднина за себе во Албанија.

повеќе