Халанд направи нешто што никој не направил на тренинг! (ВИДЕО)

Ерлинг Халанд на тренинг покажа досега невидена вештина, напаѓачот на Борусија Дортмунд уште еднаш ги импресионираше сите. 

Продолжува активноста на копачите, крановите и мешалките за цемент додека самите Албанци се протерувани од градот. 

повеќе

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе