Реакциите на Тер Штеген и Силесен доволно говорат

Головите кои никогаш не сме ги виделе, како Меси се загрева пред натпреварите (ВИДЕО)

Барселона стокми видео од фудбалската магија на Лео Меси за време на загревањето пред натпреварите, Аргентинецот со својата прецизност не ги остава рамнодушни ниту своите голмани

Ѕвездата на „Каталонците“ е позната по милиметарски точните удари покрај стативите или во аголот кои тешко се бранат, но неговата магија не е случајна.

Барселона на социјалните мрежи објави видео како Лео Меси се подготвува пред натпреварите. Аргентинецот ги вежба токму овие удари, а лицата на Тер Штеген и Силесен и нивните реакции доволно говорат за тоа каков мајстор е напаѓачот.

Родовото прашање е клучен двигател за резултатите на здравството.

повеќе

Постојат повеќе административни и технички решенија против плагијаризам што се применуваат од издавачите и универзитетските менаџменти, а понекогаш и државните власти, како што е случајот во Македонија. 

повеќе

И не само тоа, туку квалитет на слободата. „Слободата нема никаква вредност ако во себе не ја вклучува слободата на грешките" - Махатма Ганди.

повеќе