Настрада во сообраќајна несреќа

Голема трагедија во Црна Гора: Почина 21-годишен фудбалер

Еден од најперспективните фудбалери во првенството на Црна Гора настрада во сообраќајна несреќа, младиот играч на Језеро, Мирза Ѓурѓевиќ синоќа починал од тешките повреди кои ги заработил во четвртокот.

Голема трагедија во Црна Гора, почина 21-годишниот фудбалер Мирза Ѓурѓевиќ. Младиот играч на Језеро во четвртокот настрадал во сообраќајна несреќа и веднаш бил пренесен во болница со повреди на глвата.

Докторите 24 часа се обидувале да му го спасат животот но не можеле ништо да сторат.

Мирза Ѓурѓевиќ одигра 63 натпреварите во Првата лига на Црна Гора и важеше за еден од најперспективните фудбалери во првенството.

Продолжува активноста на копачите, крановите и мешалките за цемент додека самите Албанци се протерувани од градот. 

повеќе

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе