Крупен чекор до Европското првенство

Гол на Пандев, мајсторска акција на Македонија за водство од 1-0! (ВИДЕО)

Македонија води со 1-0 благодарение на гол на Горан Пандев по една фантастична акција на македонската репрезентација. 

Елмас, Несторовски и Пандев изрежираа прекрасна акција која со гол ја круниса капитенот за водство на Македонија од 1-0.

Да бидеме реални: регионот на многу начини сè уште е претежно (погрешно) разбран и (погрешно) третиран и меѓународно се нарекува „бурето барут на Европа“.

повеќе

Јане бил свесен дека деновите му се одброени и отворено говорел за тоа. Знаел дека многумина имаат причина да го ликвидираат, дека им пречи во остварувањето на нивните „повисоки цели“.

повеќе

Во македонскиот интернет простор постојано се појавуваат и гаснат портали, со што засекогаш исчезнуваат и објавените содржини.

повеќе