Крупен чекор до Европското првенство

Гол на Пандев, мајсторска акција на Македонија за водство од 1-0! (ВИДЕО)

Македонија води со 1-0 благодарение на гол на Горан Пандев по една фантастична акција на македонската репрезентација. 

Елмас, Несторовски и Пандев изрежираа прекрасна акција која со гол ја круниса капитенот за водство на Македонија од 1-0.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе