Арсенал

Го смени клубот, но не и градот: Арсенал го потврди ангажманот на Вилијан

Арсенал потврди дека Вилијан е нивно ново засилување, тој потпиша тригодишен договор. 

Вилијан го смени клубот но не и градот, остана во Лондон, Бразилецот од Челси премина во Арсенал.

„Бразилскиот интернационалец Вилијан потпиша тригодишен договор со нас“, стои во соопштението на Арсенал.

Вилијан во Арсенал ќе го носи дресот со бројот 12.

Тој во Арсенал пристигнува како слободен играч откако неговиот договор со Челси истече и не беше постигната согласност за продолжување на соработката.

Веќе четврта деценија штом општеството се фокусира на македонско-бугарските или македонско-албанските односи, на улиците излегуваат навивачките групи со навредливиот репертоар. Спонтано? Ајде, Ве молам.

повеќе

Нивото на Советот на Центар никако да порасне и да ги покаже демократските капацитети и зрелоста очекувани од граѓаните.

повеќе

Historia magistra vitae est (Историјата е учителка на животот). Оваа латинска изрека ќе ги објаснува односите меѓу народите и нациите додека постои светот.

повеќе