Погледнете како ја прослави победата

Ѓоковиќ полуде од радост по пласманот на Србија на Светско првенство (ВИДЕО)

Србија синоќа оствари исклучително важна победа во Лисабон, со гол во 90. минута на Митровиќ ја победи Португалија и се пласираше на Светското првенство.

Постоењето на еден отпорен, одржлив и правичен систем на храна е нешто што мора да биде столб на секоја агенда која има за цел за климатско ублажување или адаптација.

повеќе

Економската криза е лоша во сите сфери на живеењето, но од неа можеме и да научиме по нешто.

повеќе

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе