Сосема непотребно

Фудбалер на Црвена звезда со дивјачки старт му ја заврши сезоната на противничкиот играч (ВИДЕО)

Фудбалерот на Црвена звезда, Марко Гобељиќ синоќа доби црвен картон поради исклучително остар старт, можеби ја заврши и кариерата на противничкиот играч.

При водство на Црвена звезда од 2-0, Марко Гобељиќ сосема непотребно направи старт за во затвор на средината на теренот.
 
Му ја скрши ногата на Ваидас Славицкас од Судува. Најпрво доби жолт картон, но кога судијата сфати што уствари се случи, му го покажа црвениот картон.
 
Информациите велат дека фудбалерот на Судува го очекува долга пауза, сезоната за него сигурно е завршена, а се оди дотаму да некои пишуваат дека ова можеби е и крај на кариерата.
 

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе