Турскиот тренер потврди

Фитих Терим е позитивен на коронавирус

Славниот турски фудбалски тренер, Фатих Терим потврди дека е позитивен на КОВИД-19. 

Актуелниот тренер на Галатасарај, Фатих Терхим има коронавирус. Тестот го направил денеска и е позитивиен.
 
„Според денешните резултати од тестот, позитивен сум на коронавирус. Во безбедни раце сум во болницата. Не се грижите. Ќе комуницираме наскоро“, Терим им се обрати на фановите преку социјалните мрежи.

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе