Челси

Фанови на Челси се собраа пред Стемфорд Бриџ на протест против Суперлигата (ВИДЕО)

Пред денешниот меч со Брајтон, фанови на Челси се собраа пред стадионот и го изразија својот став во врска со Суперлигата. 

Фановите во Англија се против Суперлигата и тоа почнаа веќе да го изразуваат со протести и покрај пандемијата на ковид-19.
 
Пред денешниот меч против Брајтон, илијадници фанови на Челси се собраа пред Стемфорд Бриџ и протестираа против учеството на нивниот клуб во Суперлигата.

Tреба да ја прифатиме технологијата, наместо да се плашиме од неа, а и игрите се дел од тој процес. 

повеќе

Moжно ли е стотици кандидати за градоначалници три недели да ветуваат, а никој да не каже од каде средства за таа намена т.е. никој да не го спомене зборот децентрализација кој претставува клуч за било какво ветување?

повеќе

Капиталното дело на Танас Вражиновски „Македонска народна митологија“, упатува на потребата нашата наука постојано да се враќа на извориштата на македонската култура и писменост, создавани од светите браќа Кирил и Методиј и од нивните ученици и следбеници, светите Климент и Наум Охридски. 

повеќе