Македонскиот навивач е хит во светот

Фанот кој чукаше на дупнат тапан на стадионот, уште чука на него низ улиците на Букурешт! (ВИДЕО)

Македонскиот навивач со својот дупнат тапан ги освои социјалните мрежи, чукаше на него на стадионот, продолжи и во градот, не се откажува. 

Камерите го уловија македонскиот навивач на трибините на стадионот во Букурешт како продолжува да чука на тапанот кој го носи иако тој веќе е дупнат. Видеото брзо стана вирално на социјалните мрежи.
Но уште пофасцинантно е што тој не се откажа од својот тапан и по натпреварот, уште чука во Букурешт, овој пат низ улиците во стариот град.

Стратешко партнерство на македонската влада со Зока енерџи солушнс, компанија регистрирана за обработка и отстранување на опасен отпад, не е правилен начин за решавање на проблемот во мала држава како Македонија.

повеќе

Цивилизацијата би можела да се дефинира како глутница која има рационална потреба да ги легитимира и образложи своите колежи, грабежи и узурпации.

повеќе

„Сакајќи ја Америка и должејќи ѝ ја првата верност нејзе, ние ќе бидеме безвредни синови и ќерки на Америка ако немаме љубов во нашите срца за почвата што нè хранеше во нашето детство, за јазикот што го зборуваме и што го немаме заборавено...“

повеќе