По серијата лоши резултати

Евертон му врачи отказ на Рафа Бенитез

Кратко траеше авантурата на Рафаел Бенитез на клупата на Евертон, по шест ипол месеци клубот реши да му врачи отказ на шпанскиот стратег поради лошите резултати. 

Тоа што беше најавено сега е и официјално, Евертон му врачи отказ на Рафа Бенитез. Вчерашниот пораз од Норич ја прели чашата кај раководството на клубот.
 
Клубот веднаш почнува потрага по нов тренер.
 

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе

Наспроти сесловенскиот и општоевропскиот карактер на нивната дејност, Кирил и Методиј станале објект на присвојувања уште од средниот век.

повеќе

За пишувањата на Хари Костов за проблемите на државата – ако компетентен човек зборува за нефункционирањето на правната држава, кое има директен одраз врз економијата, не може тоа да се заврши со охридскиот уличен жаргон.

повеќе