Расположение на високо ниво

Енис Барди си играше мајтап со новинар на тренинг на Леванте (ВИДЕО)

Македонскиот фудбалер, Енис Барди се пошегува со новинарот за клупската телевизија за време на тренинг на Леванте. 

Енис Барди ги почна подготовките со Леванте, атмосферата очигледно е одлична на тренинзите, па македонскиот фудбалер му фати малку сеир на новинарот на клупската телевизија.

Постојат различни фактори кои влијаат на нивото на ризик кога станува збор за перење пари. Тоа може да биде од клиенти, региони, производи или ризик од финансиски инструменти. Разбирањето на овие ризици, како и факторите што придонесуваат, им овозможува на надлежните органи многу поефикасно да се заштитат од перење пари поврзано со корупција.

повеќе

Ако идниот премиер биде македонски Албанец и ако успее сите граѓани на Македонија да се поклонуваат под едно знаме, тогаш – зошто да не!

повеќе

Стана премногу вообичаено да се слушнат повици за брза и сериозна одмазда како одговор на недокажани престапи на говорот и мислата, велат Ноам Чомски, Џ.К. Роулинг и 150 други интелектуалци во отворено писмо до јавноста.

повеќе