Капитенот го игра последниот натпревар за Македонија

Емотивен ден во македонската репрезентација, Ристовски веќе почна да плаче за Пандев (ФОТО)

Денешниот натпревар против Холандија е посебен за Горан Пандев кој за последен пат ќе го облече дресот на Македонија, емоциите кај сите фудбалери се големи, а посебно кај Стефан Ристовски кој е еден од најприврзаните со Горан Пандев. 

Фото: ФФМ

Стефан Ристовски за последен пат ќе игра заедно со својот „брат“ Горан Пандев, Тој денеска е многу емотивен поради тоа, веќе имаше посебен момент со капитенот, почна да плаче, а Пандев се обидуваше да го утеши.

Легенда под Главна слика

Фото: ФФМ

Министерството за финансии во изминатиот период активно работеше на реформа за унапредување на фискалната децентрализација, која нуди сериозно системско решение за стабилни финансии на општините кои ќе значат одговорни општини и испорака на квалитетни и ефикасни услуги за граѓаните. 

повеќе

Либералната империјалистичка доктрина на Америка е одговорна за ужасниот масакр во места како Виетнам, Ирак и Централна Америка. Но Америка, исто така, произведе либерална антиимперијалистичка доктрина што останува затскриена во една ТВ-серија што ја восхитува американската публика уште од 1966 година.

повеќе

Граѓани, бегалци, мигранти, веќе не ни е важно – се чини дека никој не гледа светла иднина за себе во Албанија.

повеќе