Повредата не е сериозна

Елмас: Подобар сум, се надевам дека ќе играм против Летонија

Елиф Елмас вели дека е подобар и се надева дека ќе може да игра против Летонија. 

Утринава излезе информацијата од Рига дека Елиф Елмас се повредил при еден дуел со Илиев на тренинг и нема да игра против Летонија.
 
Но Елиф вели дека сега е подобар и се надева дека ќе биде во комбинација за настап.
 
„Ви благодарам на поддршката и гриѓата за моето здравје. Заработив повреда на денешниот тренинг, но подобар сум. Се надевам дека ќе бидам во комбинација за настап“, вели Елмас.
 
„Како спортисти секогаш се бориме за успех и победа на нашата држава, даваме се од себе и на тој начин ќе продолжиме“.
 
„Поддржете ја оваа Македонија на вистински начин, без навреди или омаловажувања“.

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе

Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш.

повеќе