Веќе не треба да се прашува каква е атмосферата во репрезентацијата

Елмас носи огромен звучник, а од него ечат песни од Гоце Арнаудов (ВИДЕО)

По ова видео веќе треба да се престане да се прашува каква е атмосферата во македонската репрезентација. 

Во хотелот во којшто се сместени Елмас и Чурлинов „влечеа“ голем звучник, од кој ечеше песна на Гоце Арнаудов.
 
Момците не можат да излегуваат од хотелот освен на тренинзи и натпревари, но знаат да се забавуваат во него.

Алчноста за максимизирање на површината на градење ја помина „црвената линија“. Градот полека ја сече гранката на која седи.

повеќе

Пристигна барањето од етничкиот албански фактор во политиката за тоа да има промена во химната, знамето и грбот на државата.

повеќе

Доколку најмоќните луѓе во земјата (вклучително и претседателот Милановиќ) не престанат со вербалните напади и притисоци врз новинари и медиуми, се плашам дека Хрватска ќе појде по стапките на Унгарија, Полска и Словенија во однос на (не)слободата на медиумите, што секако не е европски, туку автократски пат.

повеќе