Квалификации за СП 2022

Елмас ѝ го врати водството на Македонија, пак имаме предност (ВИДЕО)

Во 65. минута од натпреварот по два неуспешни обиди на Алиоски, Елмас најдобро се снајде во шеснаесетникот на Исланд и постигна гол за водство на Македонија од 2-1.

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе