Суперлигата почна да зема „жртви“

Ед Вудворд поднесе оставка во Манчестер јунајтед

Потпретседателот на Манчестер јунајтед и извршен директор, Ед Вудворд поднесе оставка по колапсот на Суперлигата. 

Суперлигата заврши пред да почне, по бурата реакции од јавноста клубовите почнаа да се откажуваат од проектот кој заминува со неславен крај.
 
Последните информации од Англија велат дека Ед Вудворд поднел оставка од позицијата потпретседател и извршен директор на Манчестер јунајтед.

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе

Целиот свет гледа на 2021 година како на година на заздравување на економијата.

повеќе