Остануваат уште детали за трансферот да биде комплетиран

Дортмунд го потврди трансферот на Санчо во Јунајтед и ја откри сумата

Борусија Дортмунд официјално го потврди трансферот на Џејдон Санчо во Манчестер јунајтед кој треба да биде комплетиран наскоро. 

Германскиот клуб потврди дека е постигнат договор меѓу сите три страни, двата клуба и фудбалерот. Дортмунд ја соопти и сумата, се работи за трансфер од 85 милиони евра.
 
„Фудбалерот Џејдон Санчо е пред заминување од Борусија Дортмунд во Манчестер јунајтед. Двата клуба и фудбалерот постигнаа договор. Доколку трансферот се реализира, Манчестер јунајтед на Борусија Дортмунд ќе плати фиксна трансфер сума од 85 милиони евра“, стои во соопштението на германскиот клуб.

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе

Размислуваме како можеме да ја заштедиме и заштитиме водата, но само додека немаме вода!

повеќе

Во последните 30 години сите политички партии, независно од тоа колку демократски се претставуваат во своите програми, на државата гледаат како на инструмент, што е пак првиот сигнал, чекор кон авторитарност.

повеќе