По стапките на Алиоски

Димитриевски се сели во Саудиска Арабија, Ал Наср и Рајо се договориле

Столе Димитриевски го напушта Рајо Ваљакано и се сели во клубот од Саудиска Арабија, Ал Наср, остануваат уште детали за трансферот да биде комплетиран. 

По стапките на Езгјан Алиоски, и Димитриевски напушта голема лига за да се пресели во клуб од Садуска Арабија.
 
Тој веќе некое време има постигнато договор со Ал Наср, требаше само уште клубовите да си подадат рака.
 
Новинарот Руди Галети, објави дека двата клуба постигнале договор и Столе Димитриевски е на чекор до трансфер во Саудиска Арабија.
 
Тој не спомна сума, но во некои медиуми се пишува дека Ал Наср на Рајо Ваљекано ќе му плати 10 милиони евра за овој трансфер.
 

Економската криза е лоша во сите сфери на живеењето, но од неа можеме и да научиме по нешто.

повеќе

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе

Наспроти сесловенскиот и општоевропскиот карактер на нивната дејност, Кирил и Методиј станале објект на присвојувања уште од средниот век.

повеќе