Нема место во Арсенал за македонскиот голман

Дејан Илиев повторно ќе брани во словачки Серед

За Дејан Илиев нема место во Арсенал, македонскиот голман и во оваа сезона повторно оди на позајмица.

Илиев ќе брани во Серед, клуб во кој веќе има поминато шест месеци на позајмица. Овојпат оди на едногодишна позајмица.

„Во последните денови имавме преговори со Арсенал за годишен заем на Дејан Илиев и на крајот сето тоа успешно се заврши. Дејан го знае Серед, го знае опкружувањето, а станува збор за многу квалитетен голман. Му посакуваме топло добредојде и сѐ најдобро во новата сезона“, рече Марјан Черни, генералниот менаџер на клубот.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ŠKF Sereď (@skfsered)

Министерството за финансии во изминатиот период активно работеше на реформа за унапредување на фискалната децентрализација, која нуди сериозно системско решение за стабилни финансии на општините кои ќе значат одговорни општини и испорака на квалитетни и ефикасни услуги за граѓаните. 

повеќе

Либералната империјалистичка доктрина на Америка е одговорна за ужасниот масакр во места како Виетнам, Ирак и Централна Америка. Но Америка, исто така, произведе либерална антиимперијалистичка доктрина што останува затскриена во една ТВ-серија што ја восхитува американската публика уште од 1966 година.

повеќе

Граѓани, бегалци, мигранти, веќе не ни е важно – се чини дека никој не гледа светла иднина за себе во Албанија.

повеќе