Црвена звезда не го дава Станковиќ на Сампдорија

Дејан Станковиќ би сакал да стане нов тренер на Сампдорија, но Црвена звзда нема намера да го пушти.

Сампдорија сака да го назначи Дејан Станковиќ за нов тренер, но проблем за нив е тоа што тој е под договор со Црвена звезда.

Според информациите на Фабрицио Романо, нема договор меѓу Сампдорија и Црвена звезда.

Дејан Станковиќ сака да замине во Серија А, но српскиот клуб не го прифаќа тоа.

Тој има договор со Црвена звезда до 30 јуни 2024 година.

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе