Чудни сцени: Даер отиде до тоалет, Мурињо тргна по него! (ВИДЕО)

Необичен момент се случи на мечот меѓу Тотнем и Челси, Ерик Даер наеднаш го снема од теренот, најверојатно отиде до тоалет во соблекувалната, а потоа Жозе Мурињо тргна по него да го бара. 

И Софија ќе треба да не го запре македонското евро-интегрирање на самиот почеток – и Скопје ќе треба да ја декомунистицира и дејугословенизира својата елита, економија, политика, наратива и медиуми.

повеќе

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе