Фудбалерите ќе имаат голема поддршка

Букурешт е полн со Македонци, нашите навивачи се главни во Романија (ВИДЕО)

Врие Македонци во Букурешт, навивачите на нашата репрезентација го преплавија центарот на романската престолнина и не ги штедеа грлата.

И покрај пандемијата на ковид-19, илијадници Македонци се во Букурешт да ја бодрат Македонија во својот деби настап на Европското првенство.

До доцните вечерни часови македонските навивачи беа главни во романскиот главен град, не ги штедеа грлата.

Министерството за финансии во изминатиот период активно работеше на реформа за унапредување на фискалната децентрализација, која нуди сериозно системско решение за стабилни финансии на општините кои ќе значат одговорни општини и испорака на квалитетни и ефикасни услуги за граѓаните. 

повеќе

Либералната империјалистичка доктрина на Америка е одговорна за ужасниот масакр во места како Виетнам, Ирак и Централна Америка. Но Америка, исто така, произведе либерална антиимперијалистичка доктрина што останува затскриена во една ТВ-серија што ја восхитува американската публика уште од 1966 година.

повеќе

Граѓани, бегалци, мигранти, веќе не ни е важно – се чини дека никој не гледа светла иднина за себе во Албанија.

повеќе